אייל

איך אפשר לבדוק אם מישהו רשם סימן על שם העסק שלי

אני חושב שמתחרה רשם סימן מסחר על שם זהה לשם העסק שלי. איך אפשר לבדוק זאת?

עו"ד ניב מורן

אייל שלום רב, הדרך המהירה לבדוק אם מישהו הגיש בקשה או רשם סימן דומה היא באמצעות בדיקה במאגר סימני המסחר שבכתובת: http://www.trademarks.justice.gov.il/ נא שימת ליבך לכך שחיפוש במאגר מעלה רק תוצאות הזהות למילת החיפוש. לכן, במקרים שבהם יש חשש מסימן הדומה לשם עסק (להבדיל מזהה) מומלץ לפנות למחלקת סימני המסחר שתבצע חיפוש סימנים דומים. השירות כרוך בתשלום אגרה ובשכ"ט עו"ד. אנו ממליצים לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לייעץ לך פרטנית. בברכה, ניב *האמור בתשובה זו הינו בגדר מתן מידע בלבד ואין לראות בו ייעוץ משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס