אפרת

הגשת סימן מסחר בארה"ב

שלום, אני מעוניינת לשווק בגדים שאני מעצבת לארה"ב ולהדפיס עליהם מותג מסויים. האם אפשר לרשום סימן מסחר על המותג בארה"ב למרות שאני מעצבת את הבגדים בישראל ואין לי חנות בארה"ב?

עו"ד ניב מורן

אפרת שלום רב, אין דרישה בדין האמריקני שבעל הסימן יהיה תושב או אזרח של ארה"ב או שעסקו ינוהל בארה"ב. בדין האמריקני הדרישה המהותית היא לשימוש בסימן בארה"ב. לכן יהיה עליך להראות שימוש בסימן בארה"ב על-גבי הסחורות לגביהן הוא נרשם כתנאי לרישומו. הנך מוזמנת לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לייעץ באופן פרטני לגבי ההגשה בארה"ב. בהצלחה. ניב האמור בתשובה זו אינו בגדר ייעוץ משפטי אלא בבחינת מתן מידע בלבד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס