אליעוז

עלות סימן מסחר בינלאומי

מהי עלות רישום סימן מסחר בינלאומי? כתבתם לעיל כמה עולה רישום סימן מסחר מקומי

עו"ד ניב מורן

אליעוז שלום, תודה על השאלה. עלות הגשת בקשה לרישום סימן בינלאומי מושפעת מכמה פרמטרים: (1) סוג הסימן (מילה פשוטה או סימן בצבע), (2) מספר סוגי הסחורות והשירותים לגביהם מתבקש הסימן לרישום, ו-(3) באיזה מדינות מעוניין בעל הסימן לרשום את הסימן. מעבר לעלות האגרות שמשולמות לרשויות הפטנטים בישראל, ב-WIPO (ארגון הקניין הרוחני העולמי) ובמדינות המיועדות, יש כמובן עלות שכר טרחה של עו"ד עבור עריכת הבקשה והמסמכים הנוספים הנדרשים לדוגמה, תצהיר שימוש בארה"ב. לכן, כדי לקבל הצעת מחיר מדוייקת עפ"י צריכך, אנו ממליצים לך לפנות אלינו או אל משרד אחר המתמחה בתחום, כדי לקבל ייעוץ והסברים נוספים. נשמח להשתמע ובהצלחה, ניב * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס