דניאל

סימן מסחר.............

שלום האם תשלום אגרה למדינה עבור סימן מסחר הוא חד פעמי של 1622 ₪ או יש לשלם כל שנה . יש לי מגוון מוצרים תחת אותו מותג , האם כל מוצר מצריך רישום בנפרד או כל מה שנכנס תחת המטריה של המותג נחשב מותג אחד . והאם ניתן לבצע את הרישום לבד או חייבים עורך דין. תודה

עו"ד ניב מורן

שלום דניאל, ותודה על שאלתך. האגרה עבור הגשת בקשה לרישום סימן מסחר אחד בסוג אחד היא 1,601 ש"ח ולכל סוג נוסף - 1,203 שקלים. האגרות מתעדכנות אחת לשנה, כך שבימים הקרובים צפוי עדכון של האגרות. אגרת ההגשה תקפה לעשר שנים מיום הגשת הבקשה אם הסימן יירשם בסופו של דבר, בתום 10 שנים, יידרש הבעלים של הסימן לשלם אגרת חידוש כתנאי לחידוש תוקפו של הסימן. אגרת חידוש סימן היא כיום 2,853 ש"ח עבוד חידוש הסימן בסוג סחורות / שירותים אחד ו-2,408 ש"ח עבור כל סוג סחורות / שירותים נוסף. מידע על האגרות ניתן למצוא בכתובת: https://ecom.gov.il/Counter/general/homepage.aspx?counter=14&catalog=1&category=trademarks&language=he בברכת שנה אזרחית טובה, ניב *האמור בתשובה זו הינו מתן מידע בלבד ואינו תחליף לקבלת ייעוץ משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס