גל

רישום סימן מסחר באופן עצמאי

אני מחפשת את הדרך לרישום סימן מסחר בעצמי ללא עזרת עורך דין אני עסק בהקמה וההוצאה כבדה עליי אני לא מצליחה למצוא את הגוף הנכון פניתי לרשם החברות בחיפה וממש לא ידעו לענות לי . אין אוכל לבצע בפועל את האקט האדמיניסטרטיבי הזה ללא עורך דין ?

עו"ד ניב מורן

גל שלום, רישום סימן מסחר אינו אקט אדמינסטרטיבי. מדובר בפעולה משפטית שדורשת מיומנות והבנה בזכויות קניין רוחני. גם עו"ד שאינם מתמחים בסימני מסחר נעזרים לא אחת בעו"ד מהתחום כדי שירשום ללקחותיהם סימן מסחר. אכן, שכ"ט עו"ד יכול להכביד על עסק בתחילת דרכו אבל אין לי ספק שעלות זו היא זניחה בהשוואה לניהול הליך משפטי במקרה שיפרו את הסימן שלך וההגנה שלך תמצא חסרה בגלל ליקויים בהגשת הסימו, או אם תגישי סימן שאינו כשיר לרישום בגלל זכויות של בעלים של סימן דומה ותחשפי עצמך לתביעות הפרה או להליכי התנגדות. אם בכל זאת תרצי להגיש את הסימן בעצמך, אני ממליץ לך לקרוא את המדריכים השונים שבאתר רשות הפטנטים, ולאחר מכן תוכלי להגיש את הבקשה באופן מקוון באתר. שתהיה שנה אזרחית מוצלחת, ובהצלחה! ניב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס