רעות

האם השם שבחרתי לעסק לא יהווה בעיה בעתיד?

אני רוצה לפתוח עסק לעיצוב גרפי בשם של מותג בינלאומי (שאין בארץ) לקוסמטיקה. האם זה אפשרי היות והעסק המדובר והעסק שלי לא באותו תחום? תודה

עו"ד ניב מורן

שלום רעות, שמות של חברות בינלאומיות ומותגים שלהן עשויים להיות מוגנים "כסימני מסחר מוכרים היטב" הגם שאינם רשומים בישראל. היקף ההגנה שניתן לסימן מסחר מוכר היטב הוא רחב ביותר ומשתרע מעבר למוצרים ולשירותים שמשווקים תחת אותו סימן. לכן, אם אכן תשתמשי בסימן כזה, יש חשש שהבעלים של הסימן יפעל כנגדך ויבקש צווי מניעה כדי למנוע את השימוש בסימן. בנסיבות העניין, מומלץ שתפני לייעוץ משפטי ולבדיקת חופש פעולה בסימן בו את רוצה להשתמש. בהצלחה, ניב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס