משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלהוצאה לפועל בגלל ציק גנוב

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

הוצאה לפועל בגלל ציק גנוב

יוס
יוסף

הנדון:הוצאה לפועל בגלל קבלן גנב ונוכל קיבלתי מכתב הוצאה לפועל על ציק שהתאריך שלו לפני יותר משנה(אני חושב 10\10 ). הציק לפי הבנתי נגנב על ידי קבלן בניין שעשה בו שימוש שלא כחוק. אמא שלי חתומה על הציק והיא טוענת שהיא התקשרה אלי ולא עניתי והקבלן חטף לה אותו ושם בכיס והבטיח שיעשה את העבודה יחזיר אותו אך לבסוף הוא לא עשה כל עבודה ולכן לא מגיע לו שום דבר גם לא התחייבנו לגבי כך אם כן הציק גנוב (הקבלן הבטיח לאמא שלי שהוא קרע את הציק עכשיו טוען שהחזיר אותו ועל כל פנים הציק גנוב ולא ניתן על ידינו בתמורה) כשאמא שלי אמרה לי שהקבלן חטף לה את הציק והוא אמר שזה פיקדון ואם אני מסכים אז לא הסכמתי ואמרתי לה שתבקש את השיק חזרה אך הקבלן טען שאם לא יעשה עבודה יקרע אותו ולא החזיר אז אני מייד ביטלתי אותו מכיוון שלא הסכמתי לשלם לקבלן שדיברתי עם הקבלן לא מזמן הוא אומר שהציק לא אצלו כי הוא החזיר אותו עכשיו לאחר שנה מגיע הציק הזה להוצאה לפועל לאחר שהועבר לגורם צד שלישי(חנות עצים שאולי כבר לא פעילה ואני לא מצליח לאתר אותם בטלפון) ונשלח אלי מכתב באמצעות עורך דין המייצג את המחזיק בציק. הגשתי בקשה לביטול שטר בהוצאה לפועל וכן מילאתי טופס הצהרה משפטי וטענתי: 1.השיק לא חתום על ידי . 2.הציק נגנב וככל הנראה על ידי קבלן שלא ביצע עבודה.3.אני מעוניין כי הדבר יעבור לחקירת המשטרה. 4. העו"ד המחזיק בציק מסרב לתת לי פרטים של מי שמסר לו את הציק וכן לברר לי מי העביר את הציק לחנות עצים שאני בכלל לא מכיר אותם ולא מוכן לשלוח לי העתק חשבונית כדי לדעת מי היה הרוכש בציק הזה. ההוצאה לפועל דחו את התביעה שלי לביטול שטר והעבירו את הדיון לבית המשפט למרות שהוכחתי שאני לא חתום בציק ושהוא גנוב אני חושב להגיש תלונה במשטרה על גניבת הציק אבל אני לא רוצה שיגידו שאמא שלי זייפה ציק ויתבעו אותה. העורך דין מסרב למסור לי כל מידי מי העביר את הציק לחנות עצים וכן מספר טלפון של בעל החנות הוא רק חוזר וטוען שהוא יודע שאמא שלי חתומה על הציק והוא יתבע אותה נ.ב. הקלטתי את העורך דין שהוא אומר שהוא לא מכיר את הקבלן למרות שיש לו אותו שם משפחה ואני חושב שהוא מאותו כפר וכן שהוא מסרב למסור לי פרטים ואומר לפנות רק אל ההוצאה לפועל אם ניתן להסיק מפה שהוא מנסה לטייח עובדות?????!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!