משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלעיקול חשבון צד ג'

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

עיקול חשבון צד ג'

אבי
אבי

שלום יש לי בעיה אני חסר אונים וצריך עזרה , לאחר שבית המשפט חייב אותי לשלם לזוכה (בעקבות דירה שהושכרה יחדיו ,חוייבתי לשלם את 3 החודשים האחרונים )סכום מנופח שמשלש את הסכום המקורי ,הגשתי בקשה לפריסת תשלומים הנושא הוסדר וקיבלתי פריסת תשלומים למשך 24 חודשים , אך לאחר 3 חודשים גילית שבחשבון העסקי בו אני שותף עם 3 שותפים כשאחד השותפים חתום איתי גם בחשבון הבנק הופעל עיקול על מלוא הסכום (ללא התחשבות במה שכבר שולם ),לאחר שביררתי את הפרטים הגעתי להוצאה לפועל הגשתי את כל המסמכים לגבי השותפות בעסק +השותפות בבנק +מצבי הממש לא מזהיר בחשבון הפרטי +זה שעמדתי בצו התשלומים שניתן לי כדין +זה שאני מרוויח כיום משכורת מינימום. כל זה לא שינה דבר לא התייחסו לכלום ועדיין חשבון העסק שלי מעוקל מה שפוגע בי ובשותפיי. מה אפשר לעשות מה החוק אומר ,האים ניתן לעקל את החשבון העסקי לאור כל המצב . אשמח לקבל עזרה בנושא אני כבר מיואש לגמרי תודה מראש אבי )-: