משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלחוב הזויי בהוצל"פ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

חוב הזויי בהוצל"פ

K.B
K.B

כשהייתי בן 21 (היום אני בן 33)הוריי נקלעו לחובות ולקחתי בשבילם הלוואה מהבנק ואז היה חסר לי להשיג עוד 10000 ש"ח והדרך היחידה היתה להשיג את הסכו"ם דרך איזה מודעה בעיתון שראיתי (השוק האפור המסודר)אותו משרד שנתן לי את ההלוואה לקח לי 25 צ'קים של 1450 ש"ח שבחשבון גס יוצא שעל 10000 הייתי צריך להחזיר סכום של 36250 ש"ח אבל נתנו לי אופציה להחזיר את כל החוב לאחר שנה ואז כל הצ'קים מתבטלים לאחר 11 צ'קים של( 1450 שזה יוצא 15900 )הם קיבלו ממני עוד 8000 ש"ח בהפקדה בנקאית ויוצא שסה"כ הם קיבלו ממני 23900 סה"כ אני הייתי תמים באותה תקופה והאמנתי להם כשהם אמרו לי שאין צורך לבוא לקחת את הצ'קים שהם זורקים אותם לאחר שנתיים קיבלתי מכתב מהוצל"פ שהם תבעו עוד 14 צ'קים והם הביאו אותי למצב שהסתבכתי בחובות אחרים בסכום של 150000 ש"ח וכמובן שיש לי צו יציאה מהארץ היום החוב שלהם בהוצל"פ עומד על כ60000 ש"ח מה אני יכול לעשות כדי גם לסלק את החוב? וגם אולי לטבוע אותם על 12 שנה של סבל ועוגמת נפש שהם גרמו לי ולמשפחתי