משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

פשיתה רגל

עומ
עומר

שלום, אני פושט רגל לפני 2 שנים, כמה זמן ייקח לקבל הפטר חוב?, חובי הוא 98,000 שקלים. אני יכול לבקש מהם לבטל את החוב שלי? אם כן, אני צריך לשלם סכום מסוים של כסף?

RE:
עומ
עומר(נכתב ע"י: עומר)

אני נכה 100%, המשכורת שלי היא 3600 + 3500 אשתי, בכל חודש אני שולח דו"ח. אין לנו משכורת אחרת. יתרת החוב שלנו לאחר ששלם 2 שנים הוא 78000 שקלים.כמה כסף צריך לשלם כדי להגיע להסדר. תודה

RE:RE:
צבי
צבי וישנגרד, עו״ד(נכתב ע"י: עומר)

פנה לסיוע משפטי ע״מ שיסייעו לך להגיש בקשה להפטר. בנסיבות שתיארת יש סיכוי טוב שביהמ״ש יעתר לבקשתך למרות שחלפו שנתיים בלבד

RE:
ויש
וישנגרד צבי,עו"ד(נכתב ע"י: עומר)

חסרים הרבה נתונים ע"מ שיהיה ניתן להשיב. בן כמה אתה? מצב בריאותי , גובה ההכנסה החודשית , האם הגשת דוחות חודשיים , האם יש נכסים שלא מומשו וכיו"ב אם אתה לא מגיע להסדר עם הנושים , בדר"כ יהיה ניתן להגיש בקשה להפטר לאחר חמש שנים

RE:RE:
עומ
עומר(נכתב ע"י: וישנגרד צבי,עו"ד)

אני בן 42 .אני לא מגיע להסדר חובות .אחרי כל ההוצאות, הכסף שנותר לא יעלה על 200 שקלים