ירון

בקשה לפשיטת רגל וצו כינוס

שלום רב, הגשתי בקשה לפשיטת רגל ומתן צו כינוס לפני כחודשיים ועד היום לא קיבלתי תשובה כלשהי- האם עליי להמתין בסבלנות או לבצע איזושהיא פעולה? מה קורה עם התיקים בהוצאה לפועל האם אפשר לבצע נגדי פעולות או שעליי להגיש בקשה לעיכוב הליכים וזאת למרות שלא קיבלתי עדיין מועד לצו כינוס? תודה

וישנגרד צבי,עו"ד

איני יודע באיזה מחוז הגשת את הבקשה. מנסיוני , מתחילת שנת 2013 ניתנים צווי כינוס תוך חודש מיום הגשת הבקשה. לגבי התיקים שקיימים בהוצל"פ-ניתן להגיש בקשה לעיכוב הליכים מהסיבה שהתחלת בהליכי פש"ר. במקרים רבים תקבל עיכוב הליכים