שאלה בהמשך למה שכבר שאלו כאן
שלום. ראיתי את תשובתך בנושא ייפוי כח לעו"ד וזה רלוונטי גם אליי אלא שאני נמצא בארץ. הייתי מעוניין שכל החומר לא יישלח אליי הביתה כי זה מהווה מטרד לי ולמשפחתי מה גם שאני לא בורח אבל איאלץ לפחות לתקופה מסויימת לנסוע לחו"ל כיוון שאם יש לי סיכוי מסויים להחזיר את הכסף זה הסיכוי שלי(זה אישי אז לפרטים נגיע בהמשך). אני יודע שבזמן שאני שם החוב יצבור ריבית אבל בונה על כך שאוכל להגיע להסדר ברגע שיהיה לי סכום סביר במזומן. השאלה שלי אם ניתן לחתום על ייפוי כח כבר בארץ, אם זה משנה שאני לא גר בפתח תקווה, והאם למרות זאת יכולים להטריד את הוריי רק כי אני לא נמצא או כי אין מה לעקל אצלי? הכתובת שלי שונה משלהם ולא גרתי בבית שנים וגם לא יוכלו לאתר אותי שם כי אהיה בחו"ל. האם ייפוי כח לעו"ד ימנע הטרדה שלהם? האם יכולים לשלוח להם עיקול צד ג'? תודה!
ע"מ לתת ייפוי כח לעו"ד יש לחתום על טופס מתאים בפני אותו עו"ד אותו אתה שוכר ע"מ שיתן לך ייצוג משפטי. אין זה משנה אם אתה גר בפ"ת או במקום אחר בכל אחר. משרדי מייצג לקוחות מכל רחבי הארץ. אם לא הודעת לנושים שעו"ד פלוני מייצג אותך הם לא יוכלו לדעת זאת. עוה"ד אותו שכרת יכול לשלוח להם מכתב עם צילום ייפוי הכח וליידע אותם שהוא מייצג אותך והוא יבקש מהםשכל המכתבים השונים יגיעו למשרדו.