סגירת תיק הוצל"פ וביטול צו עיכוב יציאה מהארץ
לעו"ד שלום נפתח נגדי תיק בהוצל"פ לפני שנה בגין הצגת מצג שיקרי שאני מתחמק סידרתי מתשלומי המזונות,הוכחתי ששלמתי את מלוא תשלומי המזונות ואף ביתר,הבעיה הייתה כרוכה בכך שהזוכה לא דיווחה ולו פעם אחת על קבלת תקבולים משנת 2007,לאור כל הנזק שנגרם לי במשך שנה שלמה,בהוצל"פ קבעה הרשמת שניגרם לי נזק רב ואף חייבה את הזוכה בהוצאות משפט בסך 6000 ש"ח,לאחר מכן הגשתי תביעת נזיקין וזכיתי בה,כעת משאין חוב ואני משלם כבר למעלה משנה את המזונות בקופת הוצל"פ,פניתי לרשם לצורך ביטול עיכוב היציאה וסגירת התיק משום שנפתח שלא בצדק ועדיין בהחלטה האחרונה של הרשמת (אחרת) מיום 12 במאי 2013,לא מצאה לנכון להסיר את צו העיכוב,עו"ד המייצגת אותי הציעה לערער על ההחלטה בביהמ"ש שרק לפני שלושה שבועות יצאנו משם,אך אני סרבתי לבקשת תשלום נוספת שדרשה,מה ניתן לעשות עם החלטה שגויה זו,כיצד ניתן להסיר את צו העיכוב,האם יש גוף שבודק את החלטות הרשם ומפקח עליהן,האם פניה לנציבות תלונות הציבור יכולה לעזור??
הייתי מאוד מעוניין לדבר איתך מאחר ומצבי דומה 0545885004
אתה מעלה עניין חשוב מאד הפוגע באלפי גברים שכל עוונם הינו בכך שהחליטו להתגרש. קיימת התעמרות של הגרושות כאשר רשמי ההוצל"פ למרבה הצער לא ערים לה. עו"ד שמייצגת אותך צודקת. הדרך לתקוף את ההחלטה הינה בהגשת ערעור שאכן כרוך בהוצאות כספיות נוספות. מאחר ומדובר בחלטה שיפוטית אין גורם אחר שיכול להתערב חוץ משופט בימ"ש השלום.