בריסי יעקב קובי

הרשם מסרב לבטל את עיקול הנכס

היי הרשם מסרב לבטל את עיקול הנכס קרי דירה שלי ,אני משלם מזונות כול חודש בחודשו ונשאר רק שנתיים לשלם 3200 לחודש ,שלוש ילדים כאשר הגדולה היום בת 18.סהכ הפסק דין בהסכם הוא עד גיל 20. נישאר לשלם 87000 שח בלבד ,אני משלם כבר חמש שנים כ4200 שח. ומה שיש גם צו עיכוב יציאה מהארץ ,גם מסרב להוציאו בגלל הזוכה . נא תשובתך ,אין לי כסף לעורך דין סורי.

וישנגרד צבי,עו"ד

קובי שלום. אתה צודק באופן עקרוני , אולם - מה מפריע לך שהעיקול לא נמחק? אם אתה מעוניין למכור את הנכס , בקש להגביל את העיקול לגובה החוב העתידי.