אסי

שכר טירחה

שלום רב! ברצוני לברר סוגיה מורכבת. בקשתי מהעו"ד שידאג להסדר ביני לבין התובע(בנק) בכך שאוכל לשלם סכום מסוים אני וערב נוסף וכך יסגר התיק נגדנו.העו"ד שלך מכתב לתובע מבלי לעדכן אותי והגיע להסכם עימם. לאחר מכן התקשר העו"ד אלי ושוחח עימי לגבי העסקה שאנו נשלם סכום מסוים בפרק זמן של כ-חודש ימים . שאלתי אותו האם הוא כלל בהסכם שהגיע עימם את הכספים שגבו מאיתנו לפי מה שבקשתי מימנו הוא טען שאני יכול לשכוח מהכספים שגבו ממני וזה לא כלול סירבתי להצעתו של העו"ד וטענתי שאיני מוכן להגיע להסדר כזה . העו"ד טען שהצטרך לשלם לו שכר טרחה על המכתב ששלח ועוד...איך יתכן שאשלם לעו"ד על כך מבלי שראיתי את המכתב ששלך. אם שלך? איך הוא יכול לחייב אותי מבלי לומר על מה התוכן המכתב והאם אני מסכים להסכם כזה?

וישנגרד צבי,עו"ד

שאלה מאד מעניינת אבל לא מתאימה לפורום זה. שאלה זו עיניינה יחסי עו"ד-לקוח