אבי

דחוף!

שלום רב, לפני 4 שנים לערך נערך ביני להלן ("המוכר") לבין הצד השני ("הקונה") חוזה למכירת דירה , לאחר חתימת החוזה צד הקונה אינו עמד בתנאי המכירה שע"פ החוק ,כלומר הצד הקונה אינו הגיש מכתב כוונות :"לטענתו לא היה לו זמן" ניתנה לו הזדמנות נוספת להגיש את מכתב הכוונות נכון ליום לפני מסירת הדירה הקונה אינו הגיש כתב כוונות ולא את הכסף אשר סוכם ! התקבל רק כסף במעמד החתימה עקב זאת הודעתי לצד הקונים שאני מבטל את המכירה בעקבות הפרת החוזה מצידם לאחר 4 שנים התברר לי שהם תבעו אותי ובנוסף פנו לכונס נכסים על מנת לפנות אותי מהדירה כך שבזמן הזה לא ידעתי על תביעה או כל קשר משפטי לביטול החוזה אשר הינו תוצאה של הפרת החוזה מצד הקונים הצלחתי לעכב את הפינוי בתשלום של 10,000 שקלים לבית המשפט המחוזי שזהו סכום שיתקזז עם סכום התיק חשוב להזכיר שהתיק היה אמור להיות ארבעים אלף בלבד והגיע למעלה מ 300 אלף שקל!! כמובן שהוטלו עלי הגבלות בעיכוב מן הארץ,רשיון,מוגבל באמצעים בבנק ישראל וכו' כמו כן אני כרגע פועל לכל דבר הקשור לביטול פסק הדין +כל קשר משפטי לנושא זה ברצוני לשאול שאלה : מלבד התיק הזה יש לי עוד ארבע מאות וחמישים אלף שקלים כלומר שווי התיקים שלי בהוצאה לפועל למעלה מ שבע מאות וחמישים אלף שקלים בלבד! שאלתי האם אני יכול למכור את הנכס שבידי למרות שיש עיקולים ישנים משנת 2008 שהיו בתיק האיחוד וכרגע אני ממתין לחידוש התיק האם אני יכול למכור תנכס ולהגיע להסדר חובות עם הנושים? האם אני יכול להגיש בקשה להוצאה לפועל לביטול העיקולים או לחילופין לסלקם/להקפיאם? האם אני יכול לגשת לפשיטת רגל? האם יש סיכון שיש לצד הקונים כתב מישכון ? אשר יכולים להשתמש בו למרות פשיטת רגל ? כמה זמן אורכת פשיטת רגל? מה יוצא לך מזה? או מה אפשר לעשות בנוסף מלבד פשיטת רגל? תודה רבה לכם,אשמח לפרט על הכל במידת הצורך נא השאירו לי כתובת מייל ואשלח לכם תמספר שלי בברכה אבי שם בדוי

וישנגרד צבי,עו"ד

אבי שם בדוי שלום רב, לא ניתן לתת התייחסות רצינית במסגרת הפורום לכ"כ הרבה שאלות חשובות מאד. הנך מוזמן ליצור עימי קשר לתאום פגישה