לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוד

הי

יש לי איזה 400 אלף שקל חוב לבנקים מה עושים אין לי מה להציע או להביא אין רכוש אין בית אין רכב אין נכסים אין לי ממש כלום אמרתי לרשם שיוסיף עוד 150 אלף שקל ריבית שיהיה יותר קל להחזיר בדיחה כל הגוף הזה הסתבכות כלכלית מלקיחת הלוואה משכורות נמוכות ועבודות לא יציבות לא יהיה בחיים מה להצע להם ולהביא להם כי אין לי כלום בן 32 יש דרך לצאת לדרך חדשה עם הרפורמה החדשה ?מה שאני יכול להביא מבחינת פגישה או ייעוץ זה רק תרשימת חובות ותיקים מעבר לזה כלום כי אין

סמדר בוכובזה, עו"ד

היי דוד היקר... אכן, לא נעים ליצור חובות, אבל יש מה לעשות: 1. מקומך אינו עוד בהוצל"פ - אלא לפי מה שאתה מספר- מקומך בפשיטת רגל... שאלה: האם יש לך כסף לנסות להגיע להסדר? אם כן כמה? 2. החובות שלך לפי מה שכתבת - בעיקרם של בנקים- תתפלא אבל דווקא בחובות מהסוג הזה אוכל לעודד אותך... ניתן לחזור לחוב במקור:) ללא שכ"ט עו"ד, וכמעט ללא כל הריביות... אם תרצה ייעוץ נוסף 050-6784978 בשמחה סמדר, עו"ד

דוד

אין לי כלום אם היה לי הייתי מחזיר אין שום דבר ולא יהיה גם כי אין לי כלום הרי הפנסיונרים של העורכי דין בגביה מסבירים להם שאין כלום ואומרים להם אפשר 500 שקל בחודש לא רוצים חושבים בהוצאה לפועל יקבלו בינתיים ההוצאה לפועל מנפח ריביות ואני מחייך כי אין לי כלום אני כבר כמה שנים החזרתי הסתבכתי בגלל זה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הוצאה לפועל