משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלהתיאשתי מהכל הכוחות אפסו לי שוטר חיפש אותי היום

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

התיאשתי מהכל הכוחות אפסו לי שוטר חיפש אותי היום

רון
רון

ערב טוב יש לי חובות שאני הגעתי כרגע להליך פשיטת רגל יש לי דיון עם עו"ד עוד שבוע וחצי. אני גרוש שמתקיים מקצבה זעומה של הבטחת הכנסה בלבד. אין לי מקום מגורים ולא הכנסות ולא רכוש. היום הגיע שוטר לבית של הגרושה שלי וחיפש אותי. חייג אלי לטלפון. והסברתי לו שאני בהליך של פשיטת רגל. הוא רצה לקחת אותי לרשם. הסברתי לו שיש עורך דין מטפל בזה. שלחתי פקס לסיוע משפטי ורשמתי את כל מה שקרה. המכתב אצל העורכת דין. האם הסיוע משפטי יכול לעזור לי בעניו הזה. לעשות לי עיכוב הליכים.? אני פוחד ללכת לרשם. אני ממש פוחד. השוטר אמר לי שביום ראשון בשעה 9 וחצי בבוקר עלי להגיע. ואם יש לי אישור מהסיוע משפטי שאציג אותי לרשם. מה עלייי לעשות. ?אני בקושי חי מהיד לפה . נמאס לי מהכל. אנא עיזרו לי בבקשה מכם... מה הרשם יגיד לי יעצרו אותי???? אין לי משפחה ולא הורים אני במצב קשה מאוד אנא עיזרו לי תודה רבה. על כל תשובה.