רון

כנ"ר

פשטתי רגל לפני 12. שנה מסיבות שלא אפרט כאן יצאתי מהכנ"ר ואני נמצא באיחוד תיקים בהוצלפ כבר כ 5 שנים. במשך השנים האלה מידי פעם היתי מקבל מכתב מהרשם של הוצלפ. שאחד מימש את זכותו וקיבל סכום מסויים. 2 שאלות. 1. האם יש מצב שנושים רשמו את החוב כחוב אבוד וזה נגרע מתיק החוב? 2. האם כדאי לחזור לפשיטת רגל אם בכלל ניתן. תודה.

סמדר בוכובזה, עו"ד

היי רון, בוודאי שניתן לחזור לפשט"ר - ממליצה בדחיפות לחזור לכונ"ר ולהגיש בקשה חדשה לא יודעת לתת תשובות ספקולטיביות, כיצד רשמו נושים...