מיה

חוב בהוצל"פ על חתימת ערבות אישית

שלום רב, בשנת 2005 העברתי את כל מנותיי בחברה, הליך שנעשה בידי עו"ד ועודכן ברשם החברות. היום קיבלתי אזהרה בגין חוב של ספק משנת 2012 של החברה. לדבריה של עו"ד התובעת חתמתי על ערבות אישית לקבלת סחורה מהספק הנ"ל, וכשהעברתי את מניותיי היה עליי להודיע לספק כי אינני בעלת מניות יותר ומשלא עשיתי כך החוב הוא שלי ועלי לשלמו, האם כך? תודה על תשובתכם.

סמדר בוכובזה, עו"ד

אני מתקשה להשיב לשאלתך באשר אני מעדיפה להתבונן במסמכים בעיקרון אם אדם חתום ערבות המשמעות שהוא עשוי להפוך לחייב...בהחלט

מיה

תודה על תשובתך, ובכל זאת, העברתי את כל מניותיו בשנת 2005 החוב נוצר ב2012, אין התיישנות? אחריות אישית של בעל מניות תמיד תישאר גם אם חדל? תודה.

סמדר בוכובזה, עו"ד

יכול להיות, איני מכירה את כל העובדות בתיק...תטען כך...