צו עיכוב יציאה וביטול הליכים
ב"ה ערב טוב כאחד שאיבד את האמון במערכות אני מבקש לקבל את עצתך הוצא כנגדי צו עיכוב יציאה מהארץ ועיקול על נכנסים הגשתי בקשה להתנגדות וביטול הליכים על ידי עורך דיני ההתנגדות הוגשה באיחור של יומיים בגין הסכם בין הצדדים על הסכם הנושא בעצם התברר שהצד השני "מרח" את הזמן בכדי למנוע מאיתנו להגיש התנגדות בזמן וכך אחרנו את המועד. כל הוכחה על כך לא עזרה, כמו כן הגשנו שחלק מהמסמכים וחתימותהם מזוייפות, טענה שיש לי אזרחות נוספת התבררה כלא נכונה, כל הטענות שהוגשו הופרחו במסמכים וכאשר הגשנו התנגדות ולהעביא את התיק לבית המשפט .....התיק נעלם בדרך ולא הגיע וההוצל"פ המשיך בהלכים כאילו את תיק .... ולאחר מסע משוחזר של מסמכים לבית המשפט וליווי בטוח שהתיק אכן יגיע הפעם לבית המשפט - כתבה השופטת בבית המשפט בתל אביב שהתיק הגיע באיחור ולכן היא לא מקבלת אותו. כל הנסיונות להגיד/ לכתוב/ לטעון שהתיק נעלם בדרך וזו המערכת אשמה .....נפלו על אוזניים אטומות. לאחר מאמץ ועירעור נוסף הבינו סוף סוף שידי לא במעל של חברת המשלוחים מהוצלפ לבית המשפט ונקבע דיון ל 13.7.2015 אבלללללל שום הליך לא נעצר בשלב זה בהוצלפ עד הדיון!!!! כל ההוכחות שלי לגבי ביטול צו הכיוב מהארץ משפחתי כאן ילדיי כאן חיי כאן הוכחתי זאת שאני אדם רגיל לחלוטין . שום כלום. מה עושים????
במקביל - לבקשה להארכת מועד- מגישים בד בבד בקשה לעיכוב הליכים