המשך לשאלתי :חלק ב
המשך : הסכמות שערך עימו עוה"ד גדעון פישר בהעדרי וללא ידיעתי. פישר טוען שהשופט בכר חרג מסמכות החוק ונתן החלטה עריצה על דעת עצמו ואי אפשר היה לעצור אותו. ההחלטה לשחרר את התבע 2, שהודה בסחר זכויות יוצרים לא חוקי, על הסף, לוותה גם בתשלום הוצאות לו, לא פחות ולא יותר נגזר עליי לשלם לו שהפר את זכויותי והטריד אותי. ההחלטה ניתנה בשנת 2010. רק בשנת 2014, כאשר הוגש ערעור בעליון, הנתבע, שכבר בשנת 2010 הפר את התנאי המפסיק בהחלטה ושב לתביעה כעד הגנה שנותן עדות שסטתרת לחלוטין את הראשונה. אבל, רשם ההוצאה לפועל, חרף הוכחות מסרב לחדול מאכיפה, וגם הצמיד לסכום ריהית והצמדה שלא היו קבועים בהחלטה הבטלה, וגם סרב להעביר את העניין לברור ראש ההוצאה לפועח מול בית משפט צחוזי תל אביב, לפי סעיף 12 לחוק ההוצאהב לפועל, ונתן החלטה במקום מנהל ההוצאה לפועל לסרב לכך, ודרש בטלות ההחלטה רק ע"י בית המשפט. אבל וכאמור, בית משפט מחוזי מסרב לתת החלטה, היינו מסרב לתת שיפוט בבקשות לבטלות מעיקרא לכאורה תוך סיוע להמשך דבר עבירה של זיוף ומרמה של פישר יחד עם נשיא בית משפט מחוזי תל אביב בדימוס , ד"ר אלינו וינוגרד, ובבית משפט עליון , השופט זילטברטל קבע בדן יחיד שהחלטה שניתנה תחת יפוי כח מזוייף היא החלטה חלוטה, חרף הילכת בית המשפט בגין אפסיות ההחלטה, וסרב לחצו עשה תוך חריגה מסעיף 26 לחוק בתי המשפט. מיד לאחר מכן, השופט גיא שני נתן החלטה בבקשה לבטלות שהוגשה לנשיא בית המשפט, ותוך חריגה מסזמכות רשם ו/או חתירה תחת סמכות נשיא בית המשפט, מחק את בקשתי וקבע שלא יוגשו בתיק עוד בקשות. ובקשות לבטלות מעיקרא בגיו חוסר סמכו שיפוטית נמחקו כולן בשלל טענות הזויות כולל ולדוגמא : שאסור להשתמש במילה בטלות בכורת בקשה יותר מפעם אחת בתיק ערעור. ועוד כאלו מיני טענות הזויות שאין הם לכבודו של בית המשפט העליון ומשכך לא אציינם. אבל, מאז, מזכירות בית המשפט מעלימה את כל בקשותי מעין השופטים. הווה אומר שנחסמו כל האפשרויות שלי לבטלות ההחלטה במדינת ישראל, אלא אםן יש לך עצה. ברצוני לשאול: היה וההוצאה לפועל מבצעים כעת (ולאחר תלונה ארוכה ) כניסה לא חוקית ואוספים כספים להם גם קבעו ריבית והצמדה לא חוקיים, ביודעין שהם יונקים כוחם ממסמך מזוייף, הרי שזו עבירה פלילית של מדינת ישראל בזדון. וץחץ החוק האנגלי זה גם נופל תחת Fraud Act. אז נגד מי אני מגישה תביעה באנגליה ? האם רשות הגבייה מיוצגת ע"י הפרקליטות ? ומה עוד ניתן לעשות כדי למנוע פשע בכוונה ובזדון חוץ ממתן הודעה להם, ליועץ המשפטינ ומבקר המדינה ??? ובכלל, מה עושה אזרח שהרשות מפירה את זכויותיו בכוונה ובזדון תוך ביצוע שורה של עבירות פליליות שהן נגזרת עבירות פינש וויונוגרד ו/או גם חיפוי עליהן ??? אשמח לשמוע כל עצה ואני מבינה ומראש שודאי יהיה קשה לכם להאמין שזה קורה אצלנו במדינה, אבל זה המצב וכך פועלת שיטת הפישרים וגרוע מכך. נ
ראי הערתי, נא שאלתך בקצרה, אין כאן מקום לייעוץ עם מסמכים...