ענת

צו עשה על נזילה לפני סיום שנת בדק

העו"ד שמייצג את בעל הדירה מעליי (בעל הדירה נמצא בחו"ל) מתחמק מלתת את המפתחות לקבלן כדי לבצע תיקונים בדירתו, וכתוצאה מכך כבר חודש שחדר השירותים שלי מוצפים מי גשמים. עדיין לא הסתיימה שנת הבדק והאחריות לתיקון הנזילה מוטלת על הקבלן. מי צריך להוציא צו עשה, אני או הקבלן? והאם אני יכולה לקבל תמורה כספית על האגרה ששילמתי על הצו, או פיצוי ללא הוכחת נזק שכך חייתי חודש? לפני כן היה גר שם דייר בשכירות שגם לא רצה לתת לקבלן להיכנס לתקן. בתודה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

ראשית וכבר כעת אמליץ לך לפנות לעו"ד לטיפול משפטי כולל, בעיקרון אם מפריעה לך הנזילה תוכל כמובן לתבוע - ממליצה על חווד אצל איש מקצועי +צו עשה וככל ונדרש - נגד הבעלים. שאלתך חסרה על מנת ליתן ייעוץ מלא. חג אורים שמח