איה

הגבלת חידוש רשיון נהיגה

היי אני חייבת בתיק הוצל"פ 1, תיק על חוב משכנתא, אין לי כל חובות או תיקים אחרים, במסגרת התיק היה לי הגבלות כולל על פתיחת חשבון בנק וכן הגבלת חידוש רשיון נהיגה, את ההגבלה המיוחדת ביטלו לי לפני שנתיים וקיים צו תשלומים שאני עומדת בו הרשיו נהיגה שלי בתוקף עד 2019, לאחרונה חזרתי לנהוג וביררתי ליתר בטחון לגבי הרשיון איך אני יכולה לבטל את ההגבלה על חידוש הרשיון? האם מדובר בהגבלת חידוש בלבד, או שאני נחשבת כאילו שאני נוהגת ללא רשיון? תודה מראש

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

יש להגיש בקשה נתמכת בתצהיר, האם זה לצרכי עבודה? נכה בבית ? או אחר? יש לפרט תוך כדי המצאת מסמכים