רונן

אי יכולת תשלום חוב מזונות

שלום רב, לאחר הליך גירושים של 7 שנים נותרתי ללא חסכונות או קרנות השתלמות. נותרו לי רק קופות פנסיה. בקרוב יהיה פס"ד לפיו אני אמור ככל הנראה לשלם מאות אלפי שקלים לטובת חוב מזונות רטרואקטיבי ומזונות שוטפים בהם לא אוכל לעמוד היות ואני מרוויח שכר מינימום. מהם האפשרויות שעומדות לפני? שכן גם מאסר כפי שכנראה יוטל עלי לא יפתור את הבעייה. תודה רבה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

תשלום מזונות זו חובה. לא ניתן למחוק חוב מזונות לא בפשיטת רגל ולא בחוק ההפטרים בהוצלפ . החוב ירדוף אחריך כל ימי חייך, ממליצה לך להגיש בקשה לצו תשלומים ולו לפחות לשלם משהו יחסי גם 500 ₪ +עיכוב הליכים