לימור

תשלום ראשון מביטוח לאומי בתביעת נכות כללית

שלום, האם במקרה של תשלום ראשון מביטוח לאומי בתביעת נכות כללית, שצפוי להיות כ - 20,000 ש"ח בשל התקופה הארוכה שהוא מכסה רטרואקטיבית, יועבר התשלום לידי הנושים, או אלי? חשוב לציין שלאורך תקופת הדיונים והערעורים בתיק הביטוח הלאומי נאלצתי להשתמש למחייה בפנסיה שלי, ואני חושבת שזה שיקול שצריך להביא אותו בחשבון. תודה רבה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

בעיקרון אם איני טועה תוך 30 יום ככל ולא השתמש בכספי המלל, ניתן אחכ לעקל ולממש את הכספים שקיבלת תוכלי לפנות ליועץ שלנו בתחום ביטוח לאומי