לינדה

אי הסכמה להגשה למבחן ואילוץ על תשלום מלא למכללה לקוסמטיקה

שלום רב שמי לינדה לפני שנתיים למדתי במכללה לקוסמטיקה בחיפה שילמתי 12000 ש"ח ונשרו לי שני שיקים אחרונים שלא שלמתי. הבעיה היא שלא הסכימו להגיש אותי למבחן עקב העדרויות רבות.לפני שהתקבלתי לקורס כבר מקבלת קצבת נכות מביטוח לאומי על סעיף נפשי דכאון וחרדות.דיברתי גם עם המרצה וגם עם מנהל המכללה ולא הסכימו בשום אופן שאגש למבחן האם יש מה לעשות חוקית לגבי תביעת התשלום של השיקים האחרונים?

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

שלום לך, לא הבנתי כ"כ אתשאלתך. לא שילמת 2 שקים אחרונים וציפית שייתנו לך להגיע למבחן הסופי מבלי לשלם?

לינדה חתוקאי

לא. לא הסכימו בגלל העדרויות מעל המכסה השיקים האחרונים היו אמורים לרדת רק אחרי סיום הקורס