רונן

היעזרות בקרוב משפחה בהליכי הוצאה לפועל

שלום, אני נמצא בקשיים בריאותיים וכלכליים ומערער על החלטת ועדת ערר של ביטוח לאומי בתביעה לנכות כללית. הדיון יתקיים בבית הדין לעבודה מאוחר יותר השנה, ובינתיים הוצעה לי עזרה בהוצאות המחיה על ידי קרוב משפחה. ההכנסה שלי ללא העזרה שלו - כ - 1700 ש"ח בחודש. יחד עם העזרה שלו - כ - 3500 ש"ח בחודש. ההוצאה - כ - 3500 ש"ח בחודש. במקביל, צפויים להיפתח נגדי הליכי הוצאה לפועל בגין חובות (כבר קיבלתי התראות מעורכי דין), ואני מבקש לדעת האם צו התשלומים במקרה כזה צפוי להיות נמוך בהתאם למצב, או שקיים חשש שכל העזרה הכספית או מרביתה תופנה לנושים, וזאת רק משום שאני מקבל עזרה כספית. תודה רבה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

היי רונן תוכל להגיש בקשה לצו תלומים בהוצלפ בסכומים נמוך מאוד למשל 100 ₪ רק שקח בחשבון שיש ריביות בהוצל"פ לפחות 7% בוודאי שיש להתחשב במצב, פנה לסיוע המשפטי או עמותת ידיד חג פורים שמח