קארן

ניהול חשבון רגיל לאחר

היי שלום רב כרגע יש לי 3 תיקים פתוחים בהוצאה לפועל וכמובן עיקולים והגבלות בודקת אפשריות לסגור הכל במזומן שאלתי היא כזאת האם אחרי שסגרתי את כל החובות ומבטלים את כל החובות והעיקולים האם אוכל לנהל חשבון רגיל עם כרטיס אשראי ומסגרת ?תודה מראש

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

בוקר טוב, תלוי, האם את מוגבלת בבנק כן או לא? ממליצה לברר למול נציג בנק

קארן

כן כרגע ממה שידוע לי כן זה שתי תיקים נורא ישנים ואחד לא כלכך ישן מתכוונת לשלם במזומן בעזרת השם על מנת להסדיר הכל נאמר לי מאחד העורך דין של התיקים שהם מבקשים אחרי ששולם החוב מתירים את כל ההגבלות אז מה עוד אפשר לעשות הרי הכוונה היא לצאת מההגבלות והעיקולים