אסי

בקשה לאיחוד 8 תיקים בכל הארץ

רציתי לברר, יש לי חוב של 300,000 שח לכמה אנשים. חלקם נושים מהעסק שקרס לי. האם נאי יכול לבקש איחוד תיקים. יש לי בערך 8 תיקים בכל הארץ. האם במידה ואני מקבל איחוד תיקים אז אני מוגבל כמו בפשיטת רגל מבחינת הגבלות שונות לאחר ההליך? (ידוע לי שיש לי עיכוב יציאה אם אני בהליך של איחוד תיקים) תודה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

שלום לך : במסגרת איחוד תיקים מחולק ל2: 1. איחוד תיקים והחייב אינו מוגבל, 2 איחוד תיקים והחייב מוגבל,(בבנקים,למשל) יש טבלאותשל תשלומים לגובה החוב, למשל אם החוב הוא 100 א' - ב3 שנים , כלומר לשלם כ3000 ₪ בחודש, אז ניתן לעשות כך שיהיה תיק איחוד לא מוגבל, אבל אםצו התשלומים יהיה 100 שח הוא יהיה חייב מוגבל בהצלחה