משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלעיכוב יציאה מהארץ ללא ידיעתי על ידי קדם הליכים לקראת צו כזה

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

עיכוב יציאה מהארץ ללא ידיעתי על ידי קדם הליכים לקראת צו כזה

לוא
לואיז

מה עליי לעשות כדי לבטל צו עיכוב יציאה מהארץ שהוטל עליי ללא ידיעתי כאשר כבר התחלתי לגור בחול יותר משנתיים. אין לי פה כלום כגון הכנסות, נכסים, דיור, ממון, ביטוח לאומי, ביטוח רפואי או קופת חולים. גם אין לי אפשרות לקבל עזרה או סיוע פה מאף אחד. לעומת זאת בארץ מולדתי יש לי עזרה של דברים בסיסיים כגון דיור, מזון, שרות בריאותית לתמיכה פסיכולוגית שנדרשת לי עקב מצבי הירוד בגלל מצבי הכלכלי שאפשר להגדיר כפשיטת רגל פרטית. זו הסיבה שבחרתי לגור בשבדיה כדי לשרוד ולחזור לחיות חיים נורמליים. מטרתי הייתה מלכתחילה לחזור ברגע שאוכל לעמוד בתשלומי החובות שלי. לא ראיתי את זה הבריחה אלה כפתרון לבעיה הגורמת לי למשבר נפשי. אני רוצה לציין שבאתי לביקור בעקבות כרטיס מתנה. לא היה לי עדיין יכולת לקנות כרטיס בעצמי. אני רוצה גם לציין שאני בהריון ושוב שכאן אין לי שום תמיכה בריאותית שכן יש לי שם לכן חשוב לי מאוד לחזור לשבדיה כמה שיותר מהר. איך אני מבטלת את צו עיכוב היציאה כדי שאוכל לחזור לחיים קרוב לנורמליים? וכן לחזור לארץ במהרה בעקבות זה. להישאר כאן במצבי ללא כלום, ללא עזרה ותמיכה מאף גוף או אחר ברור שזה כדין מוות.