מנהלי הפורום
חוסר האונים של החייב מול הוצאה לפועל
אני חייבת עם כמה תיקים .שהתייצבתי תוך 21 ימים של האזהרה פעמיים לא רצו אפילו להסתכל עלי מכיוון שהתיק מגיע מתל אביב אבל אמרו לי שפעם ראשונה בידי להחליט היכן לטפל ואני בירושלים אז הלכתי. לירושלים. התחננתי לפחות שיציינו שהייתי והתייחסתי אבל הם סרבו בפעם השלישית שהגעתי נפלתי לפקידה נדיבה שהתייחסה אלי ועזרה לי להעביר בקשה לחקירת יכולת.קיבלתי תשובה מהרדם שעלי לשלוח עוד טפסים עד 30 יום.הענתי עמלתי לשלוח את כל הטפסים (והרבה) וליתר ביטחון שלחתי בדואר רשום עוד לפני סוף הזמן דנתנו.והקבלה של הדואר אצלי חתום בידיהוצאה לפועל שהתקבל אני ממתינה ומקבלת איומים והתראות מהרשם שאני משתמטת וכו ובמוקדאומרים לי שעברו יותר מ7 ימים ולא הוקלד עלי לשלוח חדש ולטענתי שזה בחדר דואר שלהם והם חתמו שקיבלו אומרים שאין וזהו.ואני זועקת ממעקי ליבי ככ הרבה קשיים מספיק קשה נהתמודדות והחוסר אונים של האין כסף והסבל מול הוצאה לפועל.למה להרעים עלי קשיים כשכל בקשתי הוא לעשות הכל לפי החוק ולהגיע להסכם עם חקירת יכול. והעיקר נראה שהם יושבים אי שם בשמים ואין למי לפנות על חוסר צדק.שלחתי כמה פניות בתלונות הציבור ואין מענה אודה לעצה דחופה אני ממש בפחד מההתראות עלי והאיומים.