איצי מן

אגרת רישוי בקנייה מכונס נכסים

קניתי רכב מקונס נכסים ,ואגרת הרישוי לא שולמה במשך שנתיים האם כשהרכב עובר לבעלותי זה אמור לעבור ללא החוב למשרד הרישוי, וכמו שכתוב בחוק שהרכב יעבור לרשות הקונה ללא שיעבוד חוב או עיכול, (סתם כך בקנייה של רכב אם אין לו טסט שלש חודשים לא שייך לעשות לו העברת בעלות כאן זה שונה כי זה ע"י צו בית משפט), דבר נוסף האם העו"ד שקניתי דרכו הוא אמור לטפל בזה ולא אני. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

יש ביניכם הסכם, ראה מה כתוב בהסכם בדרך כלל הקונה מטפל בניירת, והוא אמור לקבל נקי משעבוד ועיקול