מלי כהן

כסף ששולם ישירות להוצל"פ לא הועבר לעו"ד ולכן החוב תפח

שלום וברכה, שמי מלי,מנתניה,היה לי חוב לחברת אי אר אן,שמיוצגת ע"י עו"ד שפירא ,החוב עמד על 1136 ש"ח ,קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל שמנחה אותי לשלם את החוב תוך 30 יום,ויש הוראות איך ניתן לשלם : או באמצעות שוברים שמקבלים במוקד הטלפוני,או באמצעות תשלום ישיר לעו"ד . הלכתי על האופציה של פניה להוצל"פ,קיבלתי 2 מספרי שוברים, על ס"ך החוב המלא,שילמתי את החוב במלואו לפי השוברים שנתנו לי,ואפילו לפני הזמן הנקוב בהם . להפתעתי לאחר חודשיים קיבלתי עיקול על המשכורת שלי,עם אזהרה שהחוב תפח ל 2200 ש"ח ,הייתי קצת בשוק,טלפנתי לעו"ד כדי לברר ,התברר לי ששילמתי והכסף פשוט לא הועבר לעו"ד ולכן החוב גדל . כמובן ששמרתי קבלות של תשלום,ואת כל שרשרת האירועים כולל תאריכים של המכתבים שקיבלתי מהוצל"פ ,אני לא רואה מצב הגיוני שבו בן אדם משלם את חובו עד השקל האחרון כולל עמלה לעו"ד,ובגלל ששילמתי בזמן אני מקבלת עונש . איך מנהלים את הסיטואציה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

עיקול לאחר תשלום חוב - יש לשלוח בקשה מנומקת כולל אסמכתאות לרשם ההוצל"פ בתיק לבקש לסגור את התיק מכיוון שהסכום שולם, אלא אם כן שילמת לאחר המועד ואז מתווספים לתיק שכ"ט עו"ד . בכל מצב תפני לרשם בצירוף הקבלות