אור

תשלום הוצאות חריגות במסגרת הליך גירושים כאשר אין אסמכתא לתשלום

שלום, במסגרת הליך גירושים גרושתי הציגה להוצאה לפועל דרישת תשלום של עשרות ש"ח בגין טיפול של אמא שלה בילדים כשהיו קטנים. בפועל המציאה רק הצהרה של אמא שלה שטיפלה בילדים תמורת 4,000 ש"ח לחודש. בפועל לא שילמה לה. כעת דורשת לקבל מחצית מהסכום (חלקי בהוצאות) האם העובדה שלא שילמה בפועל וגם לא שיתפה אותי בהחלטה שאמא שלה תטפל בילדים ולא לשים את הילדים בגן מחייבת אותי לשלם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אתה יכול להתנגד לטעון שזה פיקטיבי ולדרוש לראות את העברת הכסף לאם, כמו כן אתה רשא לשלם עבור האלטרנטיבה הזולה יותר צהרון וכדומה, ובכל מצב היא לא יכולה לתת כל סכום שעולה על דעתה ללא התייעצות איתך