דוד

בקשת מימוש משכנתא בהוצאה לפועל

פיגרתי בשלומי המשכנתא על דירתי היחידה סכום התשלומים שטרם נפרעו בתוספת ריבית הפיגורים עולה על 10% מיתרת מלוא חוב ההלוואה. עו"ד הבנק הגיש בקש למימוש אבל בין תאריך שעו"ד הגיש את הבקשה להוצל"פ לתאריך פתיחת התיק שילמתי חלק מהחוב, וממילא החוב שבפיגור הוא כעת פחות מ-10%. האם יש ביכולתו להמשיך בבקשת המימוש. בעצם השאלה מה היום הקובע יום ההגשה או יום פיחת התיק בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

ברגע שיש חוב פיגורים קיבלת מכתב התראה ולא כיסית את כולו יכול הבנק להעמיד את ההלוואה לפירעון מיידי, עם זאת תפנה לבנק ותתחייב להלשלים את החוב עד תאריך מסויים אולי ילכו לקראתך