אורלי

הפטר בתיק איחוד והפטר בתיק פרטני

אני חייבת בתיק איחוד ובעלי בתיק הוצל"פ פרטני, שנינו הוכרזנו בחייבים מוגבלים באמצעים ב-2015, ושנינו משלמים, בשלוש השנים שחלפו מאז, עפ"י צווי החיוב בתשלומים שנקבעו לנו - כסדרם. האם: 1. ניתן להגיש בקשת הפטר במועד זה? (טרם מלאו 4 שנים להכרזה כחייבים מוגבלים באמצעים, אולם מלאו 3 שנים של תשלומים רצופים). 2. האם יש צורך בהגשת בקשה נפרדת לכל אחד מאיתנו? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

א. יש להמתין 4 שנים לא ניתן לפני כן, כמו כן תבררו אם אתם במסלול הפטר בהוצלפ ב. לכל אחד בקשה נפרדת