ברכה

גילוי מסמכים בהוצל"פ

חברה מסויימת (במסגרת פס"ד בביהמ"ש למישפחה)חייבת לשלם לי מחצית הכספים מניהול התביעה כנגדם.המחצית השנייה היא צריכה לשלם לגרוש שלי. לצערי גם החברה וגם הגרוש שלי מסרבים לחשוף בפני את הכספים ששולמו מהחברה. שאלתי היא האם ניתן בתיק הוצאה לפועל כנגד החברה לבקש צו לגילוי מסמכים?. לחילופין באיזה הליך ניתן לבקש ולקבל מהחברה גילוי מלא של הכספים ששילמה. (מלבד בביהמ"ש למישפחה). תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

בעיקרון ניתן הגיש בקשה לרשם בעניין ,אך את אמורה לדעת כמה כספים קיבלת, ולגבי הכספים לגרוש שלך זה לא מידע שחייבים למסור לך