משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלחוב לככרטיס אשראי והטרדה מעו"ד לקרוב משפחה שלי

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

חוב לככרטיס אשראי והטרדה מעו"ד לקרוב משפחה שלי

שרי
שרי

גרתי בארץ ועברתי לחו"ל לפני כמה שנים ונודע לי לפני 4 חדשים ע"י עו"ד שיש לי חוב מזה שלא ביטלתי כרטיס אשראי, והצטבר חוב מדמי הכרטיס של 1000 שקל. ביקשתי שישלחו במייל כל המסמכים בקשר להחוב והריבית, שלחו לי מייל, ועניתי במייל שאני מוכנה לשלם החוב בכמה תשלומים, לא קיבלתי מענה כלל, לפני שבוע התקשרו אלי שהחוב עלה ל2000 שקל ושיש כבר הוצאה לפועל, טענתי להם שאני עדיין מחכה למענה במייל שכתבתי אז, אבל הם אומרים שאני הייתי צריכה לוודא שהמייל הגיע ולסדר החוב בפלפון אתם... עכשיו 2 דברים שאני רוצה לדעת. א' מה עלי לעשות? ב' העו"ד בכל השנה האחרונה לא התקשר אלי, רק התקשר לסבתא שלי בארץ כל יום כמעט שהיא תוודא למסור לנכדה שלי, וגם אחרי שדיברתי עם העו"ד הם התקשרו רק לסבתא שלי, וכששאלתי העו"ד למה הם מטרידים את סבתא שלי, הם אמרו שהם לא יכולים להתקשר לחו"ל. אז אני רוצה לדעת אם זה בגדר הטרדה שאפשר להגיש תביעה?

RE:
רפאלי רפי משרד עורכי דין
רפאלי רפי משרד עורכי דין

הסבתא יכולה להגיש תביעה על הטרדה, אם באמת התקשרו אליה לאחר שבקשה לא לא לעשות זאת, ובתנאי שבאמת הטרידו אותה, לגבי החוב, אם לא קיבלת אזהרה מהוצל"פ לא יכולים לפעול נגדך