יקיר

קבלת הלוואה לפני פשיטת רגל

שלום טוב ככה לפי כי חצי שנה בערך עזבתי את העבודה שלי שהייתה איש קבע כשיצאתי מהעבודה לא ידעתי עד כמה אני מסובך כיום יש לי חוב לבנק בסביבות 100 אלף שח 63 אלף להוצעל הפועל ו20 אלף לבנק אחר אני רוצה להתחיל מחדש איך לא רוצה למחוק את הכל ולעשות פשיטת רגל . אני רוצה לעדת אם יש באפשרות שלי לקחת הלוואה גדולה בסכום של 200 אלף כדי לסגור את כל החובות ולהתחיל מחדש למראות . ואם מה שנשאר לראות אם יש אפשרות לפתוח עסק . יש לציין שאני בתעלי של דביעות של ביטוח על תאונת דרכים שבוצע לפני עזיבת העבודה כיום אני מקבל ביטוח לאומי כבר חודש שני . לא מוצא את עצמי באיזה עבודה ואני רוצה לפתוח עסק קטן ולהתחיל מחדש ולראות איך צומחים קדימה. רציתי לדעת אם שווה לי ללכת לבקש הלוואה ואיך אני עושה את זה כי הזמן לא לטובתי .

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

תשאל את עצמך גם אם יתנו לך הלוואה האם תוכל להחזיר את ההלוואה או שתסתבך יותר? תתקשר אלי