משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלקבלת הלוואה לפני פשיטת רגל

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

קבלת הלוואה לפני פשיטת רגל

יקי
יקיר

שלום טוב ככה לפי כי חצי שנה בערך עזבתי את העבודה שלי שהייתה איש קבע כשיצאתי מהעבודה לא ידעתי עד כמה אני מסובך כיום יש לי חוב לבנק בסביבות 100 אלף שח 63 אלף להוצעל הפועל ו20 אלף לבנק אחר אני רוצה להתחיל מחדש איך לא רוצה למחוק את הכל ולעשות פשיטת רגל . אני רוצה לעדת אם יש באפשרות שלי לקחת הלוואה גדולה בסכום של 200 אלף כדי לסגור את כל החובות ולהתחיל מחדש למראות . ואם מה שנשאר לראות אם יש אפשרות לפתוח עסק . יש לציין שאני בתעלי של דביעות של ביטוח על תאונת דרכים שבוצע לפני עזיבת העבודה כיום אני מקבל ביטוח לאומי כבר חודש שני . לא מוצא את עצמי באיזה עבודה ואני רוצה לפתוח עסק קטן ולהתחיל מחדש ולראות איך צומחים קדימה. רציתי לדעת אם שווה לי ללכת לבקש הלוואה ואיך אני עושה את זה כי הזמן לא לטובתי .

RE:
רפאלי רפי משרד עורכי דין
רפאלי רפי משרד עורכי דין

תשאל את עצמך גם אם יתנו לך הלוואה האם תוכל להחזיר את ההלוואה או שתסתבך יותר? תתקשר אלי