טל555

העברת משכורת לחשבון אחר

שלום לבן זוגי יש הוצאה לפועל בחברות פאלפון שונות וחשבון בנק מעוקל ..הוא התחיל לעבוד בעבודה מסודרת ורוצה להכניס את המשכורת לחשבון הבנק שלי ..האם זה בסדר להכניס תמשכורת שלו לחשבון בנק שלי האם זה חוקי ?האם יכולים לעקל לי את החשבון או לחסום אותו.?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

גם אם יכניס לחשבון שלך ניתן לעקל את שכרו במקום העבודה. כמו כן ניתן לעקל את הסכום שהוכנס לחשבון שלך, לא את כל החשבון שלך, כלומר ניתן לדרוש ממך להשיב את הכסף, מציא שתתקשרי אלי ננסה למצוא פתרון לחוב 050-9000145