אורי1097

האם ניתן להגיש בקשות נוספות להוצל"פ לאחר שהחוב בהוצפל"פ אופס ?

שלום, אנו גרושים. הגרושה הגישה להוצל"פ בקשות לגבייה בגין מזונות, מדור והוצאות חריגות. לאחר כ-3שנים השופט החליט כי אני משלם את סכום החוב ואיפס את החוב בהוצל"פ. באותו מועד קבע כי יש משמורת משותפת (עד לאותו מועד המשמורת היתה של האם) לאחר עוד מספר שנים קבע כי האישה יכולה להגיש בקשות להוצ"פ בגין תשלומים רטרואקטיביים. שאלתי: האם היא יכולה להגיש בקשות נוספות להוצאות שארעו מלפני יום האיפוס (בטענה ששכחה או כל טיעון אחר, שהרי אף אחד לא מנע ממנה מלהגישן) או רק מיום האיפוס ואילך

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אין מניעה להגיש גם לאחר איפוס באישור הרשם