אלמוג

שלום קיבלתי שיק והוא חזר. שלחתי לאדם שנתן לי את השיק מכתב שהשיק חזר ושיעביר לי את הכסף. הוא לא העביר

שלום קיבלתי שיק והוא חזר. שלחתי לאדם שנתן לי את השיק מכתב שהשיק חזר ושיעביר לי את הכסף. הוא לא העביר ואני פותח תיק בהוצאה לפועל. בטופס פתיחה שואלים אותי אם שלחתי הודעת חילול. האם המכתב הזה נקרא הודעת חילול? אם לא אז איך שולחים הודעת חילול? האם אני יכול לסמן פשוא שלא שלחתי הודעה חילול? אשמח לכל מידע על הודעת חילול כי חוץ מזה שצריך להיות רשום שם שהשיק חזר לא ברור לי מה זה בדיוק. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אכן הודעה שהשיק לא כובד, רצוי לשלוח בדואר רשום