אבנרי

גביית כספים עבור פסק דין מלפני 13 שנים

לפני 13 שנים זכיתי במשפט נגד מעסיק בבית הדין האזורי לעבודה, ועד היום הוא לא שילם לי (סכום הזכייה בתביעה היה 125 ש"ח). אני מבין שאני יכול לפתוח תיק בהוצאה לפועל לגביית הכסף. 1. האם במקרה של פתיחת תיק בהוצאה לפועל הסכום שאקבל יהיה גבוהה משמעותית מ-125 ש"ח (סכום הזכייה בפסק הדין) עקב הזמן הרב שעבר, ענייני ריבית וכיו"ב? 2. האם אני חייב ללכת פיזית ללשכת ההוצאה לפועל כדי לפתוח תיק בהוצאה לפועל, או שניתן לעשות זאת מהבית דרך האינטרנט?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

בפתיחת תיק ריבית מחושבת אוטומטית, האם מדובר באדם פרטי או חברה בע"מ? בכל מצב עו"ד יכול לפתוח מרחוק, אני לא חושב שיש אפשרות כזו למי שאינו עו"ד. תתקשר אלי אעשה בדיקות על המעסיק לפני שאתה פותח טל: 0509000145