אלמוג

האם צריך לשלוח את פסק הדין לפני פתיחת תיק הוצאה לפועל

שלום, קיבלתי פסק דין בבית המשפט כי הנתבע לא הגיש הגנה רשום שצריך לשלם לי 8,000 ש"ח. אני מתכוון לחכות שיעברו 30 יום ולהגיש את פסק הדין להוצאה לפועל כי ברור לי שהנתבע לא ישלם. השאלה שלי היא האם אני חייב לשלוח לו קודם את פסק הדין או שאחרי 30 יום אני יכול לפתוח תיק בהוצאה לפועל גם בלי לשלוח לו את הפסק. בפסק הדין לא רשום על זה כלום רק רשום שהוא צריך לשלם לי 8000 ש"ח.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אם בית המשפט לא הורה אחרת אין צורך לשלוח לא את פסק הדין, אפשר לפתוח תיק ולהמציא לו אזהרה