יעקב שכטר

גביה בררנית בהיטל השבחה

אני ושכני בעלים במגרש דו משפחתי קנינו את המגרש יחד וכל אחד בנה בחלקו, כעת ביקשנו תוספת בניה כל אחד בנפרד כשאותו אדריכל מגיש את הבקשות, העיריה שלחה באותו יום שני שמאים, לכל דירה שמאי אחר, השמאי שלנו חייב אותנו בגין הקלה להעברת זכויות מקומה לקומה ושמאי השכן לא חייב השבחה בגין כך, בשאר הדברים שני השמאים היו זהים, אנחנו טוענים לאפליה, מה עוד שהעירייה עצמה בתוכנית עבודה שלכל אזורא בעיר יהיה שמאי קבוע לצורך שמאות אחידה, וכאן באותו מגרש ובאותו יום שולחים שני שמאים, אנחנו מבקשים שומה זהה כמו לשכן

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא ניתן לבדוק ללא בדיקת המסמכים בכל מצב טענה לאפליה ניתן להפנות תחילה לוועדה וכן תביעה לבית משפט