סרגיי

הוצאה לפועל על סכום קטן

שלום. לקוחה קנתה ממני שירות ייעוץ, שילמה מחצית הסכום כמקדמה ולאחר שביקשתי את שארית הסכום הלקוחה נעלמה. יש ברשותי את מספר הטלפון, שמה ופרופיל פייסבוק. האם סכום של 200 ש"ח שהיא חייבת לי הוא סכום קטן מדי בשביל לגשת איתו להוצאה לפועל? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

ההחלטה בידיך, בשבי לגשת ישירות להוצל"פ עליך להציג אסמכתא להתקשרות ביניכם, פתיחת תיק 1%, מסירת האזהרה ואלי תשלום עבור עיקולים וכד' אם סיכוי רב שתגבה אז כדאי ואם לא אז שווה לשקול את הריצות ההוצאות והטרחה כאמור ההחלטה בידיך