איזאק

בעל מקצוע שמסרב לתת חשבונית

בהמשך לתשובתך. רואה החשבון אומר לי שלא יכול להזדכות מע"ח וכד' בהוצאות העסק שלי. כמו כן זה לא פותר את הבעיה. המע"מ, מס הכנסה וביטוח לאומי הם בערך 50% מהחשבונית. ביקשתי ממנו מספר פעמים שיעשה הקטנה לפחות על סכומים אלו מתחילה ואז החוב היה מסתיים מזמן והתיק היה נסגר. הוא מסרב לצערי. איזו דרך משפטית יש לי להתמודד עם זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא רואה את התשובה הקודמת, בכל מצב יש לך את הזכות לפנות לערכאות משפטיות וכן לפנות לרשויות המס