אמיר שלום

שתי שאלות לי לשאול, בבקשה

נושה, בנק, החליט לוותר על חוב של חייב וציין בפלט הוצאה לפועל כי החוב נמחק ,ועומד על אפס, כפי הנראה עקב הנחתו כי החייב כבר לא יוכל לשלם החוב. החייב נכנס להליך חדלות פירעון . לחובות האחרים, האם הבנק יכול להתחרט, ולחדש את תביעת החוב ? האם חייב יכול לבטל הליך חדלות פירעון ולחזור מרצונו אל מצבו הקודם- היותו חייב רגיל ובלא הגנה מעיקולים.. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

ויתור על תיק הוצלפ אינו מונע הגשת תביעת חוב כן הוא יכול אך זה לא רצוי, מוזמן להתקשר לקבל הכוונה 0509000145