משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלהמחאה שחזרה - עיריית תל אביב
חזרה לפורום

המחאה שחזרה - עיריית תל אביב

רונ
רונית

חברה פרטית המועסקת ע"י ע.ת.א. שלחה את הביריונים אלי הביתה, לגבייה של דוחות חנייה, הטענה ל-9500 +הוצאות היגעו ל-10520 ש"ח, דרשו שיק, חסמו לי את הרכב, לא נתנו לי לצאת מהחנייה. לא היתה לי ברירה התתי שיק לביטחון ל-30 יום ואמרתי שמחר בבוקר אני מבטלת אותו, וכך עשיתי, גם הודעתי למח' הפיקוח על הכוונה בטלפון. ביטלתי את השיק , הם הציגו למרות הכול, השיק חזר, אני במקביל הייתי בהתנהלות טלפונית מול המחלקה שמטפלת והם קבעו לי פגישה לבירורים בגין הדוחות עליהם קבלתי, במח' הפיקוח, הגעתי למח' כפי שתואם לי, סרבו לדבר איתי, אותם לא מעניין מבחינתם החוב בגין הדוחות שולם והפקידה קמה מהכסא והלכה. לא נותרה לי ברירה הלכתי, שוחחתי טלפונית שוב עם הבחורה בעירייה הפנתה אותי למח' המחאות חוזרות בעירייה, הגעתי ב-3.3.2009 ב-8 הבוקר,לעיריה הבהרתי את עמדתי, אין לי מה לעשות או שאני משלמת או שהם מפעילים הוצאה לפועל השיק בידים שלהם, שוב לא נותרה לי ברירה, חייבה אותי לשלם במזומן 1500 ש"ח, נתנה ל שובר אותו שילמתי ב-4.3.2009, חיפשה את השיק אצלם במגרות לא מצאה, נמסר לה שהשיק הועבר באותו היום לעו"ד רון שלם המייצג את העיריה, בקשתי שתתקשר אליו ותבקש את השיק בחזרה, צלצלה הפקידה של העו"ד סרבה להחזיר את השיק לעיריה, בטענה כי כבר פתחה תיק???אני מאוד כעסתי, כיון שהפקידה של העיריה צידדה בפקידת העו"ד ופסלה אותי על הסף, אמרתי באופן חד משמעי שאין בכוונתי לשלם אגורה מעבר למסמך אותו קבלתי מהעירייה, צרחה עלי שאני צריכה להגיד לה תודה שהיא בכלל מדברת איתי ועוד ועוד, עשיתי הוראת קבע לתשלום יתרת החוב, בחישוב לפי מסמך העיריה, ציינתי בהוראת הקבע 13 תשלומים של 700 ש"ח. אח"כ שלחתי מכתב ללשכת פניות הציבור בעירייה, ללשכת ראש העיר, למי לא וספרתי את הסיפור ולמערי ניתקלתי בקיר. לא מעניין אותם, הנתונים שכתבו במכתבי התשובה לא היו נכונים ולא מדוייקים, בקשתי העתקים להתחשבנות שטענו שאני קבלתי ועליהם חתמתי, התעלמו ולא קבלתי, דרשתי לקבל קבלה עבור כל תשלום מדי חודש שהכסף הועבר מחשבוני לעירייה, התעלמו, דרשתי לקבל את השיק שחזר בחזרה, מאחר ושולם במלואו, לא התייחסו ואז לפני כמה ימים קבלתי אזהרה מהוצאה לפועל על יתרה של 3600 ש"ח בתיק שנפתח ב-3.3.2009. מה אני עושה?